Menu

CONFECTIE

Van de meeste behandelingen met chemotherapie valt uw haar uit. Na de behandeling groeit het natuurlijke haar weer aan. Toch kan een dergelijke (tijdelijke) kaalheid hinderlijk zijn, vooral als u zoveel mogelijk gewoon wilt blijven functioneren in uw dagelijkse leven. Een goed confectie haarwerk kan dan een uitkomst zijn.

Confectie haarwerken zijn er in vele maten en soorten, uiteraard is de keuze afhankelijk van wat bij uw wensen en eisen past. Voor de een kan dit een confectie haarwerk van kunsthaar zijn, waar een ander de voorkeur heeft voor een confectie haarwerk gemaakt van echt haar. Onze adviseurs zullen dan ook stap voor stap met u doornemen wat de mogelijkheden zijn en u hierover optimaal informeren.

Het voordeel van confectie haarwerken is, dat deze over het algemeen uit voorraad, of indien dit niet het geval is, binnen 2 werkdagen leverbaar zijn. Naast alle gangbare confectie haarwerken, heeft Topfusion ook een eigen lijn met haarwerken van zowel kunst- als echt haar. Bij het eerste contact plannen wij een informatie gesprek met u binnen maximaal 5 werkdagen.

Indien het nog niet zeker is dat uw haar ook daadwerkelijk gaat uitvallen, kunt u een kosteloze reservering maken voor een confectie haarwerk voor een periode van maximaal 4 weken. Op al onze confectiehaarwerken is een garantietermijn op fabricagefouten van 6 maanden van toepassing, mits juist voorgeschreven gebruik in acht genomen.

Als u gekozen heeft voor een confectie haarwerk bij Topfusion, zullen onze stylisten alle zorg en aandacht besteden aan het uiteindelijke resultaat waarbij uw wensen, zoveel als mogelijk, centraal zullen staan. Ook voor een tussentijdse behandeling van uw confectie haarwerk kunt u bij onze stylisten terecht, het motto van Topfusion is immers: uw haar is onze zorg. Ook een confectie haarwerk verdient zorg en aandacht. Indien noodzakelijk bieden wij ook de mogelijkheid voor een (zieken)huis bezoek, kosteloos en vrijblijvend.