Menu

HairToday:

De unieke manier om een haarsysteem te testen!

Als u een haarsysteem overweegt bent u vast op de hoogte dat er heel veel keuze is, maar welk systeem pas dan het best bij u, wat is voor u wel geschikt en wat mogelijk niet. Het spreekt voor zich dat wij deze vragen dagelijks krijgen. Daarom bieden wij naast ons Totaalplan ook de mogelijkheid om een haarsysteem te proberen. Tegen een vast tarief, afhankelijk van het gekozen systeem,  verzorgen wij de levering van het systeem van uw keuze, de plaatsing van het systeem en is eenmalig onderhoud in de prijs inbegrepen.

Op deze manier heeft u een periode van 6 tot 8 weken de mogelijkheid om te ervaren hoe het voor u is om gebruik te maken van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Voor u de unieke manier om een van onze systemen te ervaren zonder dat u verder enige verplichting aangaat. Uiteraard,  als het u bevalt, kunt u na deze testperiode gebruik maken van ons Totaalplan.

De haarsystemen die hier voor in aanmerking komen zijn altijd gemaakt van 100% echt haar, te weten de Medi Hair, de Icohair, de Profusion en de Profilace.

Gaat u voorkeur uit naar de 1/TimeHair is dit ook mogelijk, echter dit systeem is uitsluitend voor eenmalig gebruik en kan derhalve niet opnieuw geplaatst worden. De testperiode voor dit systeem is dan ook voor 3 tot 4 weken.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs die met u alle mogelijkheden door zal nemen.