Menu

VERZEKERINGEN

Topfusion is een volledig erkend- en gecertificeerd haarwerkcentrum en heeft derhalve contracten met alle zorgverzekeraars.

Indien u beschikt over een medische indicatie kunnen wij de vergoeding aanvragen die voor u van toepassing is.

Van belang in deze, is om te weten dat een vergoeding voor mannen met Alopecia Androgenetica (klassieke mannelijke kaalheid) niet mogelijk is. Per 1 januari 2015 is wettelijk vastgesteld dat deze vorm van haaruitval niet meer wordt gezien als een medisch probleem. Een vergoeding voor mannen is uitsluitend mogelijk als er sprake is van een medische aandoening, verbranding en/of verminking met blijvende littekens.

Vooralsnog is het zo dat bij vrouwen Alopecia Androgenetica wel gezien wordt als een medisch probleem en een vergoeding mogelijk is. Wel dient u er rekening mee te houden dat de vergoeding van een haarwerk eventueel verrekend zal worden met het wettelijk vastgestelde eigen risico.

De basisvergoeding is bij iedere zorgverzekering gelijk, maar er zijn verschillen met betrekking tot de eventuele aanvullende verzekering. Uw adviseur zal dit met u doornemen tijdens het informatiegesprek.

De gehele administratieve afhandeling wordt door Topfusion voor u verzorgd.