Menu

WIST U DAT…

Topfusion uitsluitend werkt met open en transparante leveranciers. Met deze leveranciers hebben wij veelvuldig contact en ook worden deze door ons persoonlijk bezocht. Naast dat we op deze manier de kwaliteit kunnen bewaken, willen we er ook zeker van zijn dat de haarwerken door de daarvoor bevoegde mensen gemaakt worden.

Topfusion mede investeert in de ontwikkeling en het testen van nieuwe producten, de ontwikkelingen in de haarwerkbranche staan immers niet stil. Indien deze producten niet voldoen aan de door ons gestelde eisen zullen wij deze dan ook niet opnemen in ons assortiment. Onze stelregel blijft dat wij als team voor 100% achter een haarwerk moeten kunnen staan.

Topfusion bekend is met alle gangbare bevestigingsmethodes van haarwerken.

Topfusion een eigen lijn met producten heeft ter verzorging van uw haarwerk. Niet alleen zijn deze producten afgestemd op de verzorging van uw haarwerk, het gebruik hiervan zal er ook toe bijdragen dat de levensduur van uw haarwerk aanzienlijk verlengd kan worden.

Topfusion beschikt over een eigen atelier voor eventuele reparaties. Ook kunnen onze stylisten uw oude haarwerk een behandeling geven.

Topfusion maandelijks uw haarwerk volledig herbehandeld. Voor deze werkzaamheden maken wij gebruik van professionele apparatuur zoals stoomapparatuur en speciale ovens. Op deze manier ziet uw haarwerk er, iedere keer als u onze salon verlaat, weer als nieuw uit.

Topfusion in ons 26 jarig bestaan meer dan 150 jaar aan ervaring heeft opgebouwd. Vier medewerkers van ons team zijn dan ook al werkzaam binnen ons bedrijf sinds 1989.

Topfusion een totaalconcept heeft waarbij u, tegen een vast bedrag per maand, ten alle tijden verzekerd bent van een perfect zittend haarwerk.

Topfusion op alle haarwerken een garantieperiode hanteert van 6 maanden op fabricagefouten.