Menu

WERKWIJZE

Stap 1 – Consult

Om een goed beeld van uw wensen en verwachtingen te vormen besteden wij veel aandacht en tijd aan persoonlijke gesprekken via een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsconsult. Bij het eerste contact plannen wij deze afspraak binnen maximaal 5 werkdagen. Tijdens dit consult worden uitvoerig uw wensen besproken en bekijken we alle mogelijkheden. Dit inlevingsvermogen zorgt ervoor dat u straks met het beste resultaat en met gepaste trots de deur uitgaat.

Topfusion is er voor ú en biedt een luisterend oor. Op basis van de verkregen informatie geven wij u een gedegen en deskundig advies. Omdat de keuze voor een haarwerk niet zomaar een beslissing is, geven wij u alle tijd om de informatie op u in te laten werken, zodat u in alle rust de juiste beslissing kunt nemen.

Heeft u interesse in een vrijblijvend consult, neem dan contact met ons op.

Stap 2 – Ontwerp

Als u besluit te kiezen voor een kwaliteitsproduct van Topfusion gaan we over tot het ontwerpen van het haarwerk. Hier komen onder andere een gipsafdruk van uw schedel en het bepalen van de kleur, structuur, dikte en lengte van het haar aan de orde. Afhankelijk van het gekozen haarsysteem bedraagt de levertijd ca. 10 – 12 weken.

Stap 3 – Aflevering

De plaatsing van het haarwerk gebeurt door een van onze stylisten in een speciaal daarvoor ingerichte stylingscabine, om uw privacy te waarborgen. De stylist brengt het haar in model en zorgt ervoor dat u met een meer dan tevreden gezicht uw nieuwe kapsel aan de buitenwereld kunt laten zien.

Stap 4 – Verzorging

Om de kwaliteit van uw haarwerk te waarborgen, raden wij u aan regelmatig uw haarwerk te laten controleren en verzorgen middels een kappersbehandeling bij Topfusion. De tijd tussen de kappersbehandelingen is variabel en hangt sterk samen met het type haarwerk en soort bevestiging. Tijdens deze behandeling verzorgen wij uw haarwerk en uw eventuele eigen haar.

In principe wordt u begeleid en verzorgd door dezelfde stylist(e). Zij weten immers wie u bent en hoe u uw haar het liefst draagt. Onder het genot van een kopje koffie brengen wij uw haar weer in model en topconditie. Iedere behandeling is op afspraak, zodat u nooit onnodig lang hoeft te wachten.